Reorganisatie, dat is vaak het eerste waar je aan denkt bij een verandermanager. Maar een verandermanager doet meer. Zo begeleidt hij ook andere veranderingen die goed zijn voor uw bedrijf. U zet bijvoorbeeld een verandermanager in voor noodzakelijke verbeteringen om aan de behoeften van uw klanten te voldoen. Of voor het behalen van targets die door een onbegrijpelijke reden niet worden gehaald. Of als er een samenwerking stroef verloopt. Als verandermanager los ik die problemen voor u op.

Bij de projecten die ik doe, staan de klant en de medewerker centraal 
Als een bedrijf niet meer voldoet aan de behoeften van de markt, komt de continuïteit in gevaar. Als verandermanager kijk ik met een frisse, objectieve blik naar uw bedrijfsprocessen. Ik kan ervoor zorgen dat uw bedrijf na een korte, intensieve inhaalslag weer klaar is voor de toekomst.

Voor veel bedrijven is verandering een constant onderdeel van bedrijfsvoering
De wereld om ons heen verandert razendsnel. Bedrijven moeten daarin mee. Als verandermanager kijk ik niet naar wat er verkeerd gaat. Ik kijk liever naar welke kansen er zijn. En welke oplossingen gemakkelijk te realiseren zijn.

Mensen hebben van nature vaak weerstand tegen veranderingen 
Een eerste reactie bij veranderingen op het werk is niet positief. Als verandermanager vind ik het een uitdaging om mensen weer enthousiast te maken. Door ze te mee te nemen in de veranderingen. Door ze eigen verantwoordelijkheden te geven en in gesprek te blijven.

Ik ga voor de dialoog, niet voor de discussie
Als verandermanager leg ik de doelen vast. Van de doelen maak ik gezamenlijke ambities. Daar betrek ik zoveel mogelijk mensen bij die allemaal mede-eigenaar worden. Communicatie is daarbij erg belangrijk. Niet tegen elkaar, maar met elkaar.

Verandermanager Con Lu Cuoro
Ik help mensen om meer te handelen vanuit hun eigen verantwoordelijkheid. Door te vertrouwen op hun eigen innerlijk kompas, leer ik mensen keuzes durven maken. Als verandermanager laat ik zien dat wat er misgaat, een bron van ontwikkeling en groei is.

Dat is mijn kracht als verandermanager.

Ben ik de verandermanager die u zoekt? Klik hier om mij te bellen voor een afspraak.