Jan-Willem heeft zijn opdrachten als interim manager bij Ziggo Retentie op een uitstekende wijze uitgevoerd. Hij is een zeer ervaren peoplemanager en in staat gebleken zich snel in te kunnen leven in een nieuwe en veranderende omgeving. Zijn drive om het optimale resultaat neer te zetten is groot en zichtbaar. Zijn werkzaamheden voert hij uit in samenwerking en verbinding met zijn omgeving. Ik beveel Jan-Willem van harte aan.

Jan Willem heb ik leren kennen als interim manager bij de retentie desk bij Ziggo. Jan Willem is zeer gefocust en doelgericht en wil samen met zijn team de juiste resultaten behalen. Hij verliest het grote doel niet uit het oog en is in staat om dit door te vertalen naar de medewerkers. Jan Willem werkt als interim manager, maar dat neemt niet weg dat hij een enorme betrokkenheid laat zien en de organisatie zich volledig eigen maakt. Met Jan Willem haal je een zeer ervaren manager binnen. Ik omschrijf Jan Willem als gedreven, enthousiast en doelgericht. Zeer betrokken bij zijn opdrachten en een trouble shooter.

Jan-Willem ben ik tegengekomen tijdens zijn interim opdracht bij de Ziggo Retentiedesk. Jan-Willem is een oprechte manager die zijn medewerkers op een enthousiaste wijze weet te coachen. De rust die hij uitstraalt als persoon heeft zijn weerslag op het team. Zijn enthousiasme en drive om zijn team optimaal te laten presteren werken zeer aanstekelijk, waardoor goede resultaten in een snel tempo worden behaald. Ik beveel Jan-Willem dan ook van harte aan!

Jan-willem is een gedreven peoplemanager die resultaatgerichtheid combineert met aandacht voor zijn medewerkers. Ik heb 2 langere periodes met hem samen mogen werken waarbij ik zijn coachende stijl zeer heb gewaardeerd. Jan-willem geeft veel vrijheid aan zijn medewerkers waardoor deze autonoom en binnen hun eigen stijl kunnen opereren, zonder dat hij het team- en afdelingsbelang uit het oog verliest. Daarnaast staat hij ook op inhoud voor zijn zaak, Financiƫle Diensten is zichtbaar zijn passie en zijn kennis op dit gebied is breed. Een positieve klantbeleving is zijn leidraad over alle zaken heen.

Met Jan-Willem haal je een powerhouse binnen met een haarfijn gevoel voor hoe je een team van commerciele professionals 'strak trekt' en laat presteren, zonder aan menselijke waarden in te boeten. Open, resultaat gedreven, nooit tevreden met 'best wel goed', gaat hij verder waar anderen stoppen.En wat ik misschien nog wel het meest in hem waardeer: hij is recht; kaarsrecht.

Jan-Willem is geruime tijd mijn manager bij Essent Zakelijk. Ik heb hem ervaren als een prettig persoon die de tijd voor je neemt als dat nodig is, je de ruimte geeft als alles goed loopt en open staat voor je eigen visie op bepaalde kwesties. Het is altijd mogelijk de dialoog aan te gaan. Als mens en manager heel fijn om mee samen te mogen werken.